top of page
DSC00341-001.JPG

Bemærk venligst:

  • Vores produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

  • Som med ethvert vægtkontrol- eller kosttilskudsprogram, skal du kontakte din læge, før du begynder en behandling, især hvis du i forvejen har nogle sundhedsmæssige bekymringer. Læs og følg altid instruktionerne på etiketten.

  • Dine resultater som bHIP Global distributør afhænger af din individuelle indsats og virksomheden.

  • Produkt-, virksomheds- og marketing information og fotos af produkter er ophavsretligt beskyttet af bHIP Global og anvendes med tilladelse.

Sundhed og forretning - hånd i hånd

 

At arbejde med livsstil og sundhed er et givende arbejde. Den personlige kontakt til de mange mennesker, som vi opnår i vores forretning, er med til at berige vores liv. Vitalent er glad for de mange trofaste kunder, vi har kontakt til. Men vi opsøger ikke mennesker for at rådgive dem, med mindre de selv opfordrer til det. 

Med mere end 15 års erfaring i denne branche er vi bevidste om, at den i høj grad handler om personlig udvikling - enten gennem resultater med vores fantastiske produkter, der giver så meget livskvalitet, eller gennem samarbejde med kunder og kolleger, der også gør deres yderste for at opnå deres personlige mål.

Vi er glade for de muligheder, vores engagement i personlig markedsføring giver os, for at bære en sund succes ud i hele Europa og skabe sundhed, velvære og ny energi for tusindvis af mennesker.

bottom of page