top of page

Vital viden

 

Stik ikke strikkepinde i stikkontakter!

Ok, det vidste du sikkert godt…

 

Der er rigtig mange ting, vi skal vide, når vi vælger, hvad vi gør til daglig. Nogle er indlysende, men faktisk er der ting, der ikke er så oplagte, f.eks. hvad der er sundt at spise og drikke. I tidens løb har selv mange læger og eksperter anbefalet ting, der var usunde eller i værste fald decideret skadelige.

 

Kunne du forestille dig at indtage radioaktive stoffer? Nej, vel!  Men i begyndelsen af det 1900-tallet blev radium brugt som mirakelmiddel både i cremer, tandpasta og visse fødevarer. Det var der folk, der døde af!

 

Nu ved vi bedre, og denne viden er vital.

 

Men hvad ved du om vitalitet?

Det samme gælder for vores daglige kost, for der indgår mange hundrede stoffer i vores fødevarer, og de virker forskelligt, ser forskellige ud og smager forskelligt.

 

Smagen er vigtig for vores valg af fødevarer, for den oplevelse, vi får, når vi spiser, giver livskvalitet. Og det er jo det, de fleste gerne vil opnå: At leve sundere og bedre, at leve længere med et godt helbred og overskud til at være der for andre. Men vi vil også have en god smagsoplevlse og spise produkter fremstillet af naturlige råvarer.

 

Derfor er vi med til at udbrede viden og kendskabet til bHIP's produkter.

 

Hvad skal man spise - og hvor meget? Vores valg præges af mange ting, men uden viden går vi nemt galt i byen...

bottom of page